14.6.2009 23:47:29 petra b.
Re: termín....
ahoj kocky,
bongiorno, moc drzim palce, aby to bylo v pohod, tatim to vypada nadejne, ne? Ja si teda cetla ty papiry a ano, je tam napsano, ze kazda teplota nebo ryma a tak zvysuji moznost nezadoucich ucinku anestezie, ale taky tam je nekde psano, ze neleceny problem muze vest az k poskozeni rohovky (to se muze stat i u operace, no podle me to riziko je orpavdu teoreticke vzhledem k tomu, kolik tech operaci maji zdarne za sebou, ale v papirech to byt musi, ze) :(
Takze bych rekla, ze pokud vas maly fakt nekycha a netece mu z nosu, uz to neodkladej, trosku jsem si cetla predesle prispevky, a v breznu jsi psala, ze to mate akutni. to je sileny, tkaovou dobu cekat, vubec vam to nezavidim, ale co clovek nadela, ze. Pokud je tobisek relativne v pohode, tak jedte, protoze umis si predstavit, kam az by se termin posunul? Na srpen? Zari? Rijen? V srpnu muze byt velke horko ,nebezpeci anginy, v rijnu uz muze byt zas chladno ,zacina podzim, tvori se plisne, kazdy pokaslava, proste kazdy termin ma nejaky riziko :(
Marci, ja porad vaham, jeslti tam vlastne volat a plasit, cely vikend jsem doufala, ze uvidim sousedku, ktera je anesteziolog a zeptam se ji, ale nebyli doma :(, tkaze se asi jeste jednou radsi pujdu zeptat obvodni lekarky. V dobe operace to bude 14 dni od doby, kdy adamovi tri dny teklo z nosu ,protoze mu rostl zub, ted je v pohode, jsem presvedcena, ze nemocny nebyl, v podkladech se pise o nemoci pred operaci a o jakemkoli problemu behem operace. Jiste, kdyby mu kvuli zubum teklo z nosu ted, tak nejedem.
Kdy vlastne jdete vy, marci? Nejak jsem to asi prehlidla, je to srpen? A mete to daleko? papa
Odpovědět