Ahoj Venuše,
jestli ještě nakoukneš,tak já jsem byla ve Cvikově loni,kdy malému bylo cca 13,5 měsíce. Takto malých dětí tam byla spousta,přímo na odd.jsme byli dvě s takto malými dětmi. Takže prcek i ty určitě budete mít někoho k sobě,to se neboj
Procházky,procedury... to všechno se dá s takovým prckem v poho zvládnout. U nás se teda malému dost rozhodil denní režim,takže tam začal spát opět 2x denně.Bylo to tím malinko náročnější,ale jen kvůli tomu,že jsem s sebou měla ještě staršího syna. Ale taky to šlo. (Náročnější myslím to,že např.všechny děti spaly po obědě,náš mrňous ne,my až odpoledne v kočáře,když naopak všechny děti řádily venku a podobné záležitosti,takže nic hroznýho
)
Trochu horší je to s tím jídlem,jak už tu bylo naznačeno.Už jsem to tu určitě psala,takže pokud se budu opakovat a nenapíšu nic nového, tak se omlouvám
Než odjedete do lázní,uteče ještě dlouhá doba a dost se toho u vás s jídlem změní,takže teď bych to ještě moc neřešila. Uvařit si tam nemůžeš,nemáš kde. Je tam jen mikrovlnka.Ale máš lednici,takže jogurty,sýry a pod.můžeš mít kdykoliv k dispozici (mimo jiné je děti dostávají i ke svačinám) A já měla s sebou i skleničky,které jsem si ohřála v mikrovlnce. Použila jsem jich ale minimum,malej chtěl jíst všechno co ostatní děti. Mrňousové mají všechno nasekané nebo namleté. Mimochodem malej dostal k obědu rozemletý smažený řízek,krupicovou kaši se spoustou kakaa, či k večeři pomazánku z krabích tyčinek a spoustu dalších dobrot
Mně se tento jídelníček nezamlouval,maminka druhého mrňouska na odd. zrušila malému tuto "batolecí" stravu hned po dvou dnech a objednala mu normální dětské jídlo
Takže každému vyhovuje něco jiného,uvidíš na místě (zas taková hrůza to není,řízek byl jen jednou
) A tím,že každé odd. má k dispozici mikrovlnku a lednici,dá se ev.problém s jídlem pro mrňousky v pohodě vyřešit. A do vašeho odjezdu je ještě dlouhá doba,malej ti začne jíst ještě hodně různých jídel
Přeju hezký pobyt a kdyby sis na něco vzpomněla,klidně se ozvi .