My dali na ty superlativy a koupili jsme rovnou 2. Ještě v den koupě synovi zůstal v ruce kus víčka. Druhý den se ulomilo víčko celé od držáku. Do týdne ta lahev vypadala jako kdyby jí měl 3 roky. Omlácená, potisk se sloupával, promáčknutá na několika místech. Těsnící gumička na jedné lahvi pořád vypadávala, na druhé byla na uzávěru napevno.
Druhá láhev dopadla podobně. Nejprve odpadl kus plastu z víčka. Zbytek byl dost ostrý. Víčko jsme raději sundali. Opět, i po drobných pádech, byla láhev pomačkaná a začal se loupat ten lak
Lahev teče, když ji položíš na bok. Trochu z toho uzávěru prostě vyteče.
Kvalita nápoje je stejná jako z jakékoliv jiné čutory. Ne, vážně z toho nechutná voda jako pramenitá, jak mi tvrdila holčina na diskuzi. Teplotu to neudrží ani s termoobalem déle než 30 minut.
Jedna láhev stála asi 600,- a za ty peníze si představuju KVALITU. Ne že ty lahve PRO DĚTI, u nich se počítá s tím, že občas upadnou, budou po měsíci používání vypadat jako kdybychom je měli několik let :-(
Při koupi nám tvrdili, že větší láhev bude mít syn do školy, v době koupě mu byly 2 roky. Ani jedna z lahví nevydržela měsíc batolecího zacházení.
A to s těmi lahvemi syn netřískal ani zdaleka tak, jako s Aventem, které vydržely. Jsou jen ošoupané.
Kamarádka mne před koupí varovala, že SIGG dostali pro holčičku a že po nedlouhé době lahev vypadá jako čutora. Viděla jsem ji a je to tak.
Na webu se dočteš, že vlastně nic lepšího dítěti koupit nemůžeš a že lahve jsou nezničitelné
My jsme je dali reklamovat a čekáme na výsledek. Tady jde o poměr kvalita versus cena. Když ta lahev bude stát 200,-, tak mne tohle nepřekvapí. Ale ta lahev stála asi 600,-/1 kus.