Re: Neustále jen brečí
Já taky bohužel neporadím, jen chci říct, že jsem to měla stejné. Obě holky jsou doslova a dopísmene vynošené na rukách. Nevím, co to je, aby se plazily po bytě nebo se něčím zabavily. Pořád chtěly chovat a nejradši tak, aby viděly po celé místnosti, venku jsme chodily na stromy, na sloupy el. vedení, ani v kočárku se jim nelíbilo. Já měla kliku, že bydlíme s mými rodiči,tak se holky chovaly na střídačku babičkou a dědou, abych mohla vůbec něco udělat. Tohle trvalo do 15 měsíců, než obě začaly tak nějak s jistotou chodit. (tím, jak se chovaly, tak se nenaučily lézt, protože, jak jsem je položila na deku, tak řvaly, až byly modré a mokré jak myš). Dodnes obdivuju dětičky, jak si lezou po bytě, žužlají si rohlík a zabaví se tím, co jim přijde pod ruku. Tohle jsem fakt neznala. Akorát můžu říct, že přibývajícími měsíci to bylo lepší a lepší a dneska jsou holky strašně hodný. Nevím, možná, že to je taky tím, že obě byly jak se dnes moderně říká "vymazlený" až na půdu. Držím moc palce, aby se to u vás taky pomaloučku časem lepšilo a lepšilo.
Odpovědět