30.6.2009 21:03:10 Šešule
Liberální partner, nebo jen machruje? Tolerance nevěry?
Muž mi několikrát řekl, že by mu asi nevadilo, kdybych mu byla nevěrná. Osobně si myslím, že jen machruje, protože jsem s dítětem doma, mám docela dost povinností a oni se milenci dost blbě shání, s dítětem za prdelí. (Jasně, kdybych chtěla, tak si někde mimo taky zasouložím, ale tý námahy a plánování okolo
![~;)](/g/s/2.gif)
)
Druhá, horší, možnost je, že má vyhlídku na nějaké odskočení si mimo a připravuje si půdu, aby mi pak mohl říct, že on by mi to taky toleroval, tak ať nevyskakuju.
Dost mě to štve. Nevypadám tak špatně, aby se nemusel bát, že by mě nikdo nechtěl. Netvrdím, že budu určitě celý život jen věrná manželka, ale zas jsem nikdy nebyla promiskuitní a partnery jsem nestřídala.
Nejlegračnější na tom je, že by mi ani tak nevadila manželova nevěra, jako to, že bych nemohla to samé, protože jsem uvázaná k dítěti, tudíž bezbranná. Celá věc mě spáš nasírá, než abych se nějak trápila a brečela večer do polštáře. Muže mám ráda, on mě taky, další společnou budoucnost plánujeme.
Máte taky takhle "liberální" muže? A co udělá takový liberál, když se žena vrátí do práce a riziko úletu je najednou reálné?
![~;)](/g/s/2.gif)
Odpovědět