ne, neposlala jsem to jako varování .... ten mejl sem nezkopíruju, takže promiň. Ne nenarážím na ničí inteligenci, narážím na nevýhodu psaného projevu a vlastní nálady. To znamená to, co já vnímám jako dobrou radu - třeba i do budoucna, ty můžeš vnímat jako vyhrožování, nepsala jsem to zle, pokud se tu autorka objeví, možná to i potvrdí.
Právě proto, že psala, jak je jí to jedno, že má někde mejly, chtěla jsem jí ukázat, že to nemusí být tak jedno. Ať už jako ochrana před kýmkoliv a čímkoliv. Viz nahaté fotky našich dětí v různých albech. To není záležitost inteligence, ani nějakého hackerství, spousta lidí je prostě přesvědčená, že internet je úplně anonymní.
Pokud to nevysvětluju rozumně, tak to asi prostě jinak chápu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.