no jo paseko, ale tak jako, že - někomu za to upozornění stála. No já jsem ráda, protože moje míra naivity je obrovská a i na těchto stránkách jsem si párkrát naběhla, třeba i tím, že jsem se někomu snažila pomoci i jinak než jen diskuzí a někdo mne upozornil - HELE, LŽE...., TAK SE LASKAVĚ NEANGAŽUJ, ZTRÁCÍŠ ČAS.
p.s. opravdu nebudu na netu vyhledávat tebe, jiné účastníky diskuze. Jediný, koho jsem si vyhledala vlastně z rodinky za celé ty roky byl ten dnešní nick) a MONTY - MONTÝÝÝÝ, vidíš to??? Monty z jiných důvodů. Ráda čtu ))
a dnešní diskutérku právě pro to, "co jako.... se děje, si můžu dělat co chci!". Může, i kdyby kdokoliv vyškrábal i její genealogii, adresu, rodné číslo, velikost bot, osobně nemám potřebu bránit komukoliv prezentovat svůj názor, nakonec tenhle server má v případě velkých potíží své správce a není můj problém, opravdu šlo jen o to vysvětlit, jak to s netem je, co jsem pochopila, ví své, takže zbytečná angažovanost ))
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.