19.7.2009 17:48:18 Adámkovci
Re: Po 3 měsících se vrátil a teď znovu odešel.
Moulinko ptáš se co se stalo....zeptám se Tě já - za ty tři měsíce když bydlel jinde -připustila jsi sama sobě že už se nevrátí,nebo jsi doufala že se vrátí?Za ty tři měsíce kdy bydlel jinde už přece i dcera musela být na to že s vámi nebydlí docela zvyklá....chápu to správně že on se najednou vrátil a Ty sis vzala půjčku na dovolenou?Já si umím představit že má můj manžel milenku,že se s ní tajně schází abych já o tom nevěděla.Neumím si představit že k ní odchází,já o tom vím, on se k ní nastěhuje,já to mezitím vysvětlím dceři že s náma tatínek nebydlí...ona si pomalu zvyká...jenže tatínek si to rozmyslí a na chvíli se nastěhuje zpátky...takže dcerka štastná že je tatka doma a on si to za pár dnů zase rozmyslí a je fuč.Moulinko vím že to asi není lehké,ale prosímtě mysli ted hlavně na dceru,tohle přece není k žití!Víš,určitě Tě moc bolí když se malá zeptá kde je tatínek,ona taky trpí,má v tom zmatek.Už to prosímtě ukonči.Malá bude vědět že tatka je prostě jinde a že za ní pravidelně přijde.Podala bych okamžitě žádost o rozvod,vybrečela bych se,možná bych se opila jak zákon káže,ale tuhle kapitolu bych rozhodně uzavřela - s hlavou vzhůru do dalšího života.
Odpovědět