Re: Italský chrtík - krytí
Aneko, můžeš mi říct, co ti na větě "Máme zkušenosti s nepapírovými boloňáčky a nikdy nám doma žádný nezůstal" vadí? Co si má každý udělat za obrázek? Myslela jsem, že tady na diskuzi snad najdu pejska, ale jak vidím,opět se to zvrhlo v něco, co nemělo...nevím, proč píšeš, když máš jen blbý kecy
Napsala bych ti něco mnohem horšího, jak mě tvůj příspěvek nadzvedl, ale to bych musela být sprostá a to opravdu nebudu. Možná máš blbé zkušenosti s nepapíráky, ale já za sebe mohu říct, že jsme měli jen dobrá štěňátka a moje fenka byla od papírových rodičů (taky nebyli uchovněni, protože se to prostě nepokládalo za důležité) a vím moc dobře, co to bylo za psy, páč je chovali moji rodiče. Pejsek, co jsem s ním kryla byl to samý. Nikde není zaručeno, že kdo prodává bezpapíráky, prodává křížené mrchy. A k tomu, že nechci mít papírová štěňata...prostě jsme bonitaci neudělali (né kvůli žádné vadě, naše fenka je super, ale prostě jsme to nepokládali za důležité) a konec konců ještě vyřizování pp...na to fakt už nemám energii. Tečka
Odpovědět