1.8.2009 1:29:11 romes hamiltn
Re: tak pro všechny kdo zde psal jsem to já o kom se bavíte!
pokud bych zahýbal tak ne tak blbě všichni mne odsoudíte a proč?protože jedna babka povídala?proč telefon u sebe proč změněný hesla třeba abych zjistil jestli mne miluje jestli to má cenu.proč furt v práci protože jsme finančně v prdeli!!!já byl dva dny pryč ano ale až po ní ona tři to vám nenapsala???bože!!!představte si že do gala se dává a čeká až usnu aby mohla uteci na diskotéku a vrátit se ve tři ráno.víte kde dělá psala to??myslím ne na baru herně noční život odejde ráno vrátí se ráno co tam dělá nevím nemůžu ji hlídat já sám mám podezření a ona mne provokuje stylem,došly kluci ten se mi líbil ten mi koupil frtana ten mi nabízel sex ten se mnou chce chodit atd.ted mluvte nádhery co??pokud bych si psal nebo chtěl proč bych si nezaložil email nebi icq nové o kterém nikdo neví no ne a simka taky nestojí moc tak proč si nevzít číslo jiné než ryskovat chycení?lidi vzpamatujte se vždy bude každej psát jen o tom druhým špatný a o sobě nic.pište ptejte se budu vám rád odepisovat jakmile se vrátím s práce aspon nějáká zábava jo a do brna jel šév kvůli mne protože mi jel koupit nové brzdové obložení které jsem nemoh sehnat,doma jsem byl v sedm i s obložením.s pozdravem romes
Odpovědět