Re: Mimoděložní těhotenství po umělém oplodnění
ahoj,
neda mi nereagovat,
je mi lito co se stalo, ale bohuzel se to stava a je jedno jestli je poceti prirozene nebo z IVF, sama jsem si tim procesem prosla, dnes mam diky tomu nadhernou dcerku. to co jsem tady zachytila, ze ji to dr. dal do vejcovodu je blbost... omlouvam se ale je to tak... oplodnene embrijko se zavede do delohy, nikoliv do vejcovodu... tam muze jenom doputovat...
urcite bych svagrove poradila skusit to znovu, ono aby se to povedlo hned na poprve je hrozne moc velike stesti... moje prvni skoncilo biochemickym tehotenstvim, to znamena ze se tehu zdarilo, ale bohuzel skoncilo hned v zacatcich a embrijko se vyplavilo samo, neudrzelo se... pak jsem absolvovala dalsi tri pokusy ze zmrazenych embrijek a z toho posledniho pokusu je uz moje zminena snehurka... ale je spoustu paru a holek, ktery cekaj i tri ctyri cykly IVF, ja absolvovala jenom jeden nastesti s dostatecnym poctem mrazenych embrijek...
kazdopadne, ale jestli dr. v tom centru neduveruje, radim zmenit, nejdulezitejsi je psychicka pohoda...
svagrove preji hodne sil a stesti a at se nevzdava...
Odpovědět