Re: Látkové pleny - poraďte prosím
K zpomalení:
1)bohužel máme studenou plovací podlahu bez izolace a v domácnosti celkem 3 děti, takže bohužel nahaté mimčo,lze tak akorát v létě a ještě s tenkou bavlněnou vrstvou a uklízet a lítat kolem 3 dětí je prostě fofr, a 4 roky jsem neměla jediný den volna,asi jako každá,vždy selektuji co je nutné a upřednostním a z čeho slevím, a mužského vidím tak akorát o víkendu, takže musím hlavně stíhat sama.
2.)
A máme v rodině blízkého příbuzného dětského lékaře, takže befel sundat plenky nebo rehabilitace. Možná to tím je, možná ne,bohudík do 14 dnůl po aplikaci bioplenek papírovek se mi mimčo rozpohybovalo. co vidím jako druhou příčinu, že mám poměrně velké mimčo, kolega z práce měl velikého chlapečka a také mu chodil kolem 1 1/2 roku. První dítě jsem měla na papírovkách, bylo menší a chodilo v 11.měsících.Ale už jsem na stejný problém narazila v diskutárnách maminek na netu.Nevím, ale hlavně, že mimčo se rozpohybovalo,zatím je ve vývojových limitech.
A k vlněnýchm kalhotkám:
měla jsem je hlavně na noc, asi mám prostě velké počurdy, jsou fajn, jen je kolem nich trochu víc lítání, nejsou špatné, ale osobně upřednostnuji PUL, co mamina, to jiná látkařka.
Odpovědět