otazkou co je ok latkovala jsi s nima ? jde o to , ze muzes mit daleko kvalitnejsi plenky a tim padem o 100% lepsi latkovani . Ke me se dostalo par ctvercovek starych cca 3-4 roky a rozhodne se absolutne nedaji srovnat s tema prehistorickyma , nebo IV pripadne ty bambusove . jde o to ze budou vice save ... jeste jsem nasla ty Ikea ty zkousela tusim daba, marketa , nevim jestli Amazonka muze aspon porovnat jako znalkyne IV . ja jsem teda mela IV ctvercovky a pak jsem si koupila jednu tu kikko eco lux jen pro porovnani a to je lepsi ctvercovka nez ta obyc a uplne se mi ztratila mezi obycejnyma , s IV se vubec nedala srovnavat. Jiste se da latkovat i s obycejnyma , o tom zadna ,ale kdyz uz tak uz
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.