Nevěrný manžel
Prosim poradte vim, ze situace, ve ktere se nachazim je dost osidna a slozita a budu ji muset resit, ale kazde vlidne slovo a rada je nyni vitana.... Ve zkratce jde o to, ze zijeme s manzelem uz dlouho spolu, zname se pres deset let, svoji jsme pres 6 let. Mame dve deti, 4 a 2 roky. manzel je slusny, mily, pracovity... mozna az prilis.
problem je v tom, ze jsem nyni zcela spatnou nahodou zjistila, ze bohuzel ta jeho pracovitost byla v posledni dobe znacne jineho nez pracovniho charakteru... na mobil mi totiz omylem manzel poslal smsku ocividne urcenou jine, ve ktere psal, ze je uzasne, ze jsou spolu uz tri roky (!) a ze tomu nemuze uverit, jak je to super, jak je uzasna, jak je tolerantni, ze je ochotna s nim byt i pres to, ze ma rodinu atd. manzel deti ma moc rad, ale vida je pres tyden velice malo, o vikendech se snazi, ale vecery byva z 90% pryc... a ja jsem uprimne receno zpetne zjistila, ze ja jsem spis fungovala jako jakysi servis...
no a ted si pripadam jako totalni naivka a debil, protoze jsem proste tri roky poskytovala zazemi, iluzi rodinky, zatimco on velice striktne az do te vcerejsi chyby odlisoval rodinu a milenku. bohuzel posledni leta byla narocna, pece o deti, prace, bylo toho na me hodne, ale snazila jsem se venovat i manzelovi. pravda je, ze on vetsinou chodival pozde a o sex zajem nejevil, ale pripisovala jsem to tomu, ze mel hodne prace. ted zpetne vidim, jak jsem byla naivni...
rady typu hod se do gala moc nepomohou, do gala jsem se hodila, poridila si novy satnik, chodim cvicit, s kamaradkama, ale myslim, ze manzel to uz vubec nevnima... o nicem nekomunikuje, na vse odveti, ze byl v praci, mel nejake vyberove rizeni atd...
ted vim, ze situaci musim resit, chci se jit poradit do nejake dobre poradny, byt mi porad prijde divne rozebirat sve problemy - chapu to jako sve selhani, byt se to takj jevit nemusi... - ale chci se jit poradit. pokud byste vedeli o dobre poradne v Praze, budu rada.
dalsi vec je, ze znam i cislo te jeho slecny a nevim, jestli ji mam nejak kontaktovat a konfrontovat, uprimne receno se na to nejak necitim... vim, ze timhle asi neprochazim sama, ale desne me to sebralo a nevim, co dal... budu vdecna za jakekoliv rady, prominte, komu se budu zdat trapna, ale potrebovala jsem si ulevit :(
Odpovědět