Míšo plně tě chápu, stejně zoufalá jsem byla i já, dokonce kluci mají oba dva stejně velkou nohu rozdíl tam by 1/2 čísla a skoro 3 roky se kluci plácali ve velikosti 36-40 a tak jsme sháněli boty kolikrát jen tu velikost o výběru barvy si mohli nechat zdát..... Je to hrůza, nechápu to.... v dámském přejde dětská velikost 36 na damskou 37, ale kluci jsou fakt chudáci, 36 skončí dětská a panská začíná 40. A chodila jsem s klukama všude i na trhy k vietnamcům, protože bosky fakt chodit nemohli a když jsem narazila na tuhle velikost v obchodě stály boty 2 a víc tísíc, tak za tolik bych jim to nekoupila, protože bych to za 1/2 roku vyhazovala....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.