2.9.2009 21:51:40 Del
Re: poradte rasu psa
ono asi i dost záleží na povaze psa, jedni tady v ulici mají dva berňáky a ti jsou teda dost ostří. I já se jim raději vyhnu,protože když zablafají tak by se člověk po... A blbý je,že majtelé mají obchod a často nechávají otevřené dveře a spuštěné mříže,takže než jsem na to přišla vyjeli mi psi po dceři,která šla kolem mříží blízko a docela jsem měla bobky.
A z toho znám pitbuly kteří si od dětí nechají do tlamy strčit ruky a ochotně se podělí o pelíšek s dítětem a než by zaštěkali tak raději jdou pryč
My bydlíme v lokalitě soc. slabších spoluobyvatel snědé pleti
a stačí,že máme většího psa, černé barvy,který umí na povel zaštěkat. A dost se ho bojí,i když je to pes se záchranářským výcvikem,který by každého lupiče hned u vchodových dveří ulízal k smrti
Ale párkrát jsme udělali divadýlko,že je to strašně agresivní pes, vždycky když šla podezřelá skupinka lidí kolem tak jsme fenku dali na krátko, zaujali jsme pevný postoj aby nás jakože nestrhla když se na ně bude chtít vrhnout a dali jsme povel ke štěkání. Dotyční spoluobyvatelé se klidili na protější chodník a už moc dobře ví,kde bydlí ten černý zlý pes
Odpovědět