Re: Poraďte rasu psa
Ahoj, hovika mame doma, pokud se mu chces trochu venovat, tak myslim, ze je to pes pro tebe. Hlida velmi dobre, venku a vsude je vetsinou klidnej do doby, nez vyciti, ze se deje neco divneho (dokonale pozna, kdyz se na prochazce nekoho bojim, uz mi ho i zpacifikoval ve stylu "stuj, neopovazuj se hnout, pockam, az si te panicka prohledne a rozhodne, zda te mam sezrat ci si te prestat vsimat"
Na vsechny vylety a dovci jezdi s nama (doporucuju poridit postroj a naucit na tah panicky do kopcu
Srst je samocistici, jen obcas vycesat. Jen mozna fenu? Psi jsou v urcitem case docela narocni a tady na vsi byl dost problem s nedostatkem psu, se kterymi by se vidal.Na cvicaku byl v pohode. S detmi si hraje, ale u nas byl prvni pes, pak dite, lepsi je kombinace opacna.Jako drivi na sobe rozhodne stipat nenecha,asi 2x uz zavrcel na malou, ale pouze ve stylu: uz mi dej pokoj, hrali jsme si dost! Takze venku celorocne v pohode, hlida velmi dobre (i kdyz mam pocit, ze spis mne a malou nez barak
, na vylety jak delanej, jen je to pes pracovni, potrebuje zamestnat, vychovat, vycvicit.
Odpovědět