Re: Zamlklinky - Srazík podzim 2009 -odpověď z hotelu
Holky tady jsou odpovědi z hotelu, psala jsem minulý týden, odpověděli až dneska. Já se přiznám, že ten říjen asi fakt nedám, ale pokud byste chtěly, předám někomu kontakty.
Dobrý den,
V termínu 18.-20.9.2009 máme na hotelu Stará Pošta volné pouze pokoje se společným sociálním zařízením na chodbě. Dále jsou volné dependance hotelu, které mají také společné sociální zařízení. Jedná se o budovy, které jsou umístěné v hotelové zahradě.
V termínu 30.10.-1.11. 2009 máme volné i pokoje v hlavní budově, které mají vlastní sociální zařízení na pokoji.
Slevy pro skupiny nabízíme cca od 25 osob. V příloze zasílám aktuální ceník pro školy a pro skupiny.
(při počtu 25 osob a více nabízíme na každých 10 osob platících 1x osoba gratis)
K dispozici máme 2x dětskou postýlku (možnost zajištění až 6x postýlka) a 3x dětská židlička. Pronájem bazénu je 500 Kč/hodina (lze dohodnout cenu např. 500 Kč/ 2 hodiny - dle termínu a obsazenosti hotelu)
V případě Vašeho zájmu nás, prosím, kontaktujte.
info@hotelstaraposta.cz
www.hotelstaraposta.cz
info@hoteleduard.cz
www.hoteleduard.cz
Ještě jsem Vám nenapsala teplotu vnitřního bazénu – cca 26C, možnost zahřátí na 30C.
Váš dotaz jste směřovala na hotel Eduard, který má propojené recepce. Tento hotel nemá vnitřní bazén. Pouze venkovní.
S pozdravem
Odpovědět