17.9.2009 10:39:33 Luckaaa
Re: Tvoření pro prcky
oblíbené tiskání všeho druhu, můžeš tiskat absolutně vše co ti přijde pod ruku a co objetuješ a zvládnou to i ti malí nanést barvu a plácnout tiskátko, či rozpůlené jablíčko na papír
pro kluky je dobrá "závodní dráha" to obětuješ autíčka a různou strukturou koleček. namočíš je v barvě a pak jimi jezdí po papíře a zanechávají barevné stopy ak můžeš domalovat nebo také dotisknout autíčka. jako tiskátko ti může pomoci brambora do které vyhrojíš požadovaný tvar
teď bude zase dost listů a jejich tiskání už je klasika, já jsem loni n avýtvarce dělala s dětma lístťáčky trup měli z obtisklého listo a děti jen domalovali podle představ hlavu, nebo se staršíma jsem dělala princezny a prince, či jiné postavy: to jsme skládaly listy dle tvarů tak že se vytvořili nádherné šaty
mám nasbíráno pýr nápadů na tvoření i pro ty nejmenší tak bych z toho mohla utvořit něco pr hlavní stranu. ty nejmenší stejně nejvíc baví to samotné patlání a míchání barev...a třeba mámpár tipů na výrobu svých vlastních prstových barev , modelovacích hmot a tak.... tak poud je zájem...
Odpovědět