Jani, na lepek se přišlo opravdu pozdě a hlavně pokud bychom se nepřestěhovali, tak by to bývalou dr. snad ani nenapadlo... Bezlepka je opravdu strašně drahá, ale já jsem s tím už jaksi smířená, nejdůležitější pro mě je, že se malý spravuje, začal přibírat a prostě mu to svědčí...
S Rostíkem jsme chodili na plavání do Brodu a chtěli jsme chodit i od září, ale bohužel to časově nestíhám, ani bych se zatím neměla jak dostat, takže na to zatím nespěchám. Začala jsem chodit do autoškoly, takže snad se brzo naučím a pak MM zabavím auto a budu jezdit, jezdit, jezdit. Rostík je jinak šikovný i bez cvičení, cvičí s ním bráchové:-D furt ho tahají, dělají s ním blbinky a vůbec,... takže se vyvíjí pěkně i bez nějakých dalších zásahů zvenčí. Na to že bude mít teprve rok se pěkně rozvykládal a umí více než těch "doporučených" slov a se mi zdá, že každý dedn přibývají další... tak se děsím, že potom tu "klapačku" nezavře
Co malinká? Ať se brzo uzdraví, ty podzimní nemoci jsou strašně vlezlé a nepříjemné
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.