slibovala jsem slibovala a zjistila jsem, že furt nestíhám, jak já to jen dělám , respketive jak vy to dělátě, že stíháte něco napsat
U nás rok hektický, rekonstruovali jsme baráček, už máme spoustu hotovo, jen teď na podzim nás čeká ještěš zaizolování střechy a udělání pokojíčku pro kluky v podkroví (no spíš to bude pokoj jako hrom), budou tam mít i oddělenou šatnu, takže minimum skříní a spousta místa na hraní, už se těším, až bude hotovo.
Jinak Jindra nastoupil do páté třídy, začátkem roku dr. přišla na to proč nerostl, a musí dodržovat bezlepkovou dietu. Bála jsem se, že to bude nějaká hrůza, ale je to pohodička, jediné co je docela záhul je finanční stránka, protože bezlepkové potraviny jsou docela drahé a to jako dost. Investovali jsme i do pekárny, protože péct se musí, bezlepkové pečivo tady nevedou.
Štěpánek dostal do školy šok odklad tak si užívá poslední rok školky a pak mu to začne. Chvilku sice protestoval, ale nenadělá nic. My jsme rodiče, takže když rozhodneme, tak to tak bude.
No a Rostíček ... pěkně nám za ten rok vyrostl, zrovna jsem ho dala na chvilku do postýlky, ať si schrupne a poslouchám, jak se tam směje a dělá kravinky . Je strašně hodný už odmalinka, tak doufám, že mu to vydrží. Kluci se perou o jeho přízeň , ale snaží se ho i vychovávat, takže Rostíčku, ne nesmíš, a pod. je u nás na denním pořádku. Pokud to nepřehánějí, tak jim do toho moc nezasahuji, pořádek si musí udělat sami. Jedlík je to slušný, jeho první slova byla HAM a i teď vedou v žebříčku na prvním místě...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.