| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Krémy

26.9.2009 22:12:23 ali + 2

Re: Zkušenosti s kosmetikou Avene

Ahoj Elizie, jsme na tom podobně, mě je přes 30 a myslím, že budu mít akné asi do důchodu. Rozhodně si nekupuju krémy proti prvním vráskám, ale stále kosmetiku na akné. Vyzkoušela jsem už snad všechno, jsem milovnice kosmetiky, tak aspoň to....Taky jedině v těhotenství jsem měla pleť v pohodě....
Kosmetiku Avene jsem taky zkoušela, ale nic moc efekt na mě neměla. Mě teď v poslední době pomohla řada od La roche posay, taky ji prodávají v lékárně. Cenově je asi stejně drahá jako AAvene, ale ono si nevybereš~d~
Asi před měsícem se mi pleť zase zbláznila, tak jsem si koupila krém Effaclar a pak krém myslím Effaclar A.I., ten je jen na lokální místa a je opravdu super. Mycí gel jsem si koupila od Biodermy(peelingový na každodenní použití) a musím říct že po třech týdnech téhle kombinace to začíná vypadat líp~b~

Ale je pravda že po mým zkušenostech se radši moc neraduju...

Jo a já používala antikoncepci Diane, která je přímo na zlepšení pleti(asi 7 let) a efekt byl absolutně nulový~Rv
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Zkušenosti s kosmetikou Avene Marie-Ellena 26.9.2009 21:56
*Re: Zkušenosti s kosmetikou Avene ali + 2 26.9.2009 22:12
**Re: Zkušenosti s kosmetikou Avene aaaa 26.9.2009 22:26
***Re: Zkušenosti s kosmetikou Avene ali + 2 26.9.2009 22:49
****Re: Zkušenosti s kosmetikou Aven... Gabcica 26.9.2009 23:7
*Re: Zkušenosti s kosmetikou Avene zerat 27.9.2009 8:10

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.