27.9.2009 8:10:02 zerat
Re: Zkušenosti s kosmetikou Avene
A-derma je prý dceřinnou společností firmy Avéne. Používají stejnou francouzskou minerální vodu a já ne tuhle značku nedám dopustit! Sama teda s akné velké problémy nemám i když sem tam nějaký ten pupínek se najde - hlavně v období MS, ale mám obě dcery s přecitlivělou atopickou kůží a stejně jako na starší, tak i na mladší funguje A-derma naprosto fantasticky!
a když zvolit opalovací krém, tak volíme Avéne. Eucerin mě zklamal letos taky - vzala jsem od něj holkám opalovák, že mi paní magistra v lékárně říkala, že vychází levněji (skoro o 200 Kč) a oběma holkám vadil šíleně
Řekla bych, že stejně dobrý jako A-derma, Avéne je i LaRoche.
Jinak Avéne, A-derma dávají vzorečky a klidně mi jich dali několik, abych nekupovala zajíce v pytli
Ještě mi to nedá, možná by bylo dobrý najít si nějakou hodně dobrou kožní. My takovou máme a musím říct, že je to fakt fantazie. Do doby než jsme se dostali do její péče jsem měla názor, že chodit na kožní je zbytečné, protože nám nikdy nic nezabralo a bylo to vždycky pokus/omyl. Teď opravdu chodíme od 1. roku starší dcery všichni k jedný kožní primářce (starší paní, ale stále aktivní lékařsky vč. nejrůznějších seminářů...) a opravdu 100% rozdíl.
Odpovědět