Jinak teda já když ještě pracovla přes mateřskou jsem měla výdělek cca 8 tisíc ... za byt + elektriku a plyn jsem platili cca 4 tisíce ... a řekli nám že máme smůlu ... že nedostanem nic. (Manžel ukončil podnikání vzhledem k tomu, že jsem se díky tomu jen zadlužili). Vypočítali nám tehdy,že jsme snad ještě 200Kč v plusu ... že si máme vyměnit menší byt (máme 3+1 - náš ... takže nevím co by jsme si pomohli - nájem neplatíme, zálohy jen prostě takové co vypotřebujeme). A do papírů napsali (a to jsem si nechala černé na bílém) VZHLEDEM K DOBRÉMU ZDRAVOTNÍMU STAVU MANŽELKY JE NA MÍSTĚ, ABY SI NAŠLA DALŠÍ ZAMĚSTNÁNÍ). To nekecám, opravdu to máme napsané - zvláštní je, že já nikdy na úřadě nebyla - nikdo mě neviděl, ale ví že mám dobrý zdravotní stav a tak mám začit makat víc. A to se přiznám, že tehdá jsem si pomyslela, že jsem "asi málo černá" ač nejsem rasista a vím, že všichni "tmavší" nejsou stejní ... ale tohle mě tehdá fakt hodně mrzelo.
Taky nikoho nezajímalo, že jsem díky podnikání měli dluhy a museli je platit ... tak jako tady někdo zmínil hypotéku atd.... tohle se tam prostě opravdu počítat nedá - je to jasné ... ale prostě je třeba počítat s tím, že člověk může kdykoliv dopadnout hoooodně hluboko a nikdo "mu nepomůže" ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.