Pračka, lednička, je obvyklé vybavení domácnosti. Nebo ty bys jim to nechala za 1000 prodat a pak jim teprve něco dala? Do životního minima se doplácí vždy. Až když jdou žádat o mimořádnou dávku, tak se jdou soc. pracovnice podívat. A to jen většinou na malých městech. Ve velkých na to víceméně kašlou a nemají na to ani čas. Stejně ty rodiny znají a znají tu situaci. Vyžádají si taky zprávu z OPD nebo požádají ať tam zajdou skrz děti. Já teda opravdu nevím, ale myslím, že z životního minima nikdo dobře žít nemůže. A ještě je nějaké existenční minimum, ale to jsem ještě nezkoumala. Já myslím, že stát by se měl spíš zaměřit na to, kam dávat opravdu nemusí a lidi by se měli přestat šklebit nad tím, že má někdo víc dětí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.