Re: Exekuce
Mám takovou zkušenost se spodním prádlem - takové ty soupravy za 149Kč atd. Vše chodí obyčejně do schránek, objednala jsem si počáteční - tu zaplatila, pak ale asi přišlo něco za 6 týdnů protože mi přišla upomínka. Psala jsem jim, že od nich už nic nechci ... za další dobu další upomínka - jako že poslední pokus o smír než to budou vymáhat atd. tak jsem tam zavolala -řekla jim, že prostě nic do schránky nechci, protože jsme panelák kde je 60 bytů a schránky jsou v dezolátním stavu a NIC jsem prostě od nich nepřezvala - nikde nemají můj podpis - jak taky ano když je vše obyčejně do schránky ...takže se s tebou nenahádají - já jim řekla, že si nepřeju nic dál dostávat a basta fidly - řekli mi ať považuju vše za vyřešené.
Nemůžou dávat k exekuci něco na co nemají doklad žes převzala. Je to jen slovo proti slovu, kdyby ti to vzala pošťačka (asi jako v našem případě) nebo soused - prostě kdokoliv tak co - budeš platit za to cos nedostala? Nedokážou ti to ... nenech se zastrašit a stůj si za svým.
Odpovědět