Naše kočka milovala Anku a Acanu ... jenže se ji po 6 letech začly objevovat šílené strupy, škrábala se do krve - do živého masa - měla to po celém krku (max. po lopatky) dál nic. Kolem koutků pusy se ji tvořila tvrdá krusta - jakoby zaschlý výtok). Na veterině jsme nechali šílené peníze - prvně to tipovali na pliseń - dělaly se testy - ty vyšly negativní, stejně doporučili očkovat proti plísni - bojovali jsem s tím víc jak půl roku až jsem přišla na to, že zkusím změnit krmivo. Je to peršanka a od mala trpěla na velké "špinění uší" a výtok z očiček (ten byl prokázaný že není zánětlivý). Vyzkoušela jsem vše možné i nemožné - až jsem zakotvili na http://www.veterinarnipece.cz/hills-feline-d-d-venison-green-pea-1913.html
Jsou to jediné granule po kterých má konečně cca rok klid - neškrábe se. Jenže 2kila i s poštou vyjdou na 600Kč Jenže nedám utratit miláčka jen kvůli potravinové alergii že
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.