Já jsem v podstatě nevychytala na co je přesně alergická ... přišlo mi pak snad že na bílkovinu kuřecího masa ... ale nevím to jistě. Jen to kuřecí je prostě úúúúplně všude - kdežto tady je zvěřina a hrách. Chutnat ji to chutná ... jen teda ta částka je šílená zvlášť když jsem na mateřské, ale prostě pro ni udělám opravdu maximum. Mám ji 7 let - je to člen rodiny. Takže vyloženě napíšu "že si urvu od huby já aby mohla mít ona něco co ji nevadí". Na to co píšeš ty se podívám - najdu to normálně na netu? "Čas" na to určitě mám, protože jsem vyhledáváním různých granulí už asi přišla o polovinu "mládí" Ne vážně .. kočku mám alergickou na kuřecí, psa mám žlučníkáře a děcko má alergii na mlíko, vajíčka a hovězí ... já si prostě umím "vybrat"
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.