20.10.2009 22:44:35 syslice
Re: Jsem blázen?
Holky,na odborníka to opravdu neni tyhle veci se me nedeji kazdy den, a ted uz vubec jen sem tam nekdy neco kdy se s chlapem bavim jak z malou,jsem doma 2 rokem za celou tu dobu sem byla venku sama bez male cca 10 a z thoo polovinu sem byla doma po pul hodine kdy mala jecela jak na lesy a chlap nevedel co ma delat, od 7 dnu je na UM. Skoro vetsina tech veci se mi dela v dobe kdy rostly zoubky nebo hned po porodu kdy sem mela v baraku nastehovanou od chlapa tetu od 6 od rana do 10 a kdyz sme si chtela jit odpoledne lehnout servala me ze nemam co lezet ale zehlit prat atd po mesíci tohoto teroru sme ji vzala klice a nebavila se se mnou cela rodina ale ja mela konecne sanci jit spat i pres den. Z nasima se mi to stalo v dobe kdy mela mala rok a pul, a rok u nas nidko nespal. Z psanim mam problemy od malicka, vyslovnost uz taky zvladam, z malou sem byla do jejiho roku doma sama 24 hodin pomalu kdy muj drahy mel pocit,ze on zadnou zodpovednost ¨nema a vse je na starost jen matce,bydlim ve "meste" kde neni zadne centrum kde bych mohla mezi maminky se pobavit a kde sem nemela zadne zname,my vrtsevvnici se na me vykvakly v dobe kdy se mala narodila, znamy hlidaly do te doby nez se zacla mala pohybovat pak rezignovaly pry na ni nemaji silu, je pomerne dost aktivni, to co sem psala se delo behem skoro 2 let, ne behem jednoho mesice,mou rodinu mam hodne daleko, ¨jeho rodina je natolik genialni¨ze mi Sofii daly do bazenu kdy bylo venku 20 stupnu protze ona tam chtela,narvaly ji v roce bramborakama a gulaskem pry chtela tudiz jim davam hlidat opravdu v krajnich mezich,posledni hlidani skoncilo tim ze sme skoncili u lekare protze se ji opet rozjel ekzem, nakonec sem vydolovala ze ji daly napit mleka z krabice a narvaly do ni celou cokoladu. Ale to je na jine tema. Muj muz pohlida ale nesmim se vzdalit od baraku na 10 metru,tudis muj veskery cas na me je jen kdyz si dam vanu,v tehotenstvi mi nasli ledvinove kameny ktere sem mela jit rozbijet ci jinak zlikvidovat uz hoooooodne davno,stale sem tam nebyla nema kdo hlidat, takze nebojte i pres nesmirnou aktivitu meho ditete sem se stale az tak nezblaznila abych sla k psychiatrovi nebo jinemu lekari. Vcera sem to psala v unave kdy se mi mala vzbudila v 7 rano v 10 usla a ve 12 uz byla opet zhuru a jecela ze spat nebude usla ve 4 rano hura
Odpovědět