7.10.2004 22:26:25 Momi + Hani a Veri
Re: No !
jasne že máme kočky, lenže problém bude aj tak, tato chce potencionálnych nápadníkov puškou zaháňať. :-)
Tá naša autosedačka Romer vypada velmi dobre.Hanku som skušala dať do takej Romer-ky ako mate vy, ale jednak by jej ešte viedol pas cez krk (ona je vážne mrňavá) a ešte sa mi nepáčilo, že tie ochranné boky okolo hlavy boli moc blízko u seba. To by asi tou hlavou moc hýbať nemohla. A neviem, ako by sa zabavila na dhých cestách. Možno to bol len moj dojem, inak romerkám fandím. Holky si vlastne polepšili obidve, predtým mali Chicco a Cam. Teraz len, aby sme o ne znovu neprišli. Jo, a tiež budem musieť niečo vymyslieť cez ten pás, aby ju to netlačilo.
Hanina ma dnes opať vytáčala. Ale stihli sme dnes pracovať s keramickou hlinou. Potom nafotím. Aj som sa psychicky pripravovala na ten bordel čo ostane, ale dopadlo to dobre. Koberec sme mali hnedý už predtým :-)
znovu zvažujem tú našu školku. ten týždeň čo mávajú odpoludnie, som už vzdala. Nejde to skombinovať s ich spánkom. A teraz, keď už ráno začína byť tma a zima...neviem neviem či sa nám bude chcieť ráno z postele a všetkým trom do zimy....ach jo, ja som chcela aby bola v kolektíve, ale neviem či to nie je privelká cena - to stratené pohodlie...s dvoma deťmi...Navštevujeme raz za týždeň MC, to máme predplatené na pol roka,a uvažujem, či by sme si nevymysleli ešte nejakú aktivitu, a na školku sa vykašlali. Som rozpoltená. :-(
Odpovědět