Ony ty neplánované děti mají občas výhodu v tom, že byly zplozeny s mnohem větší dávkou počáteční energie- třeba tam bylo více vášně
Tato prvotní energie má velký vliv na odolnost. Tím tedy nechci říci, že by se k sobě maminky neměly chovat dobře během těhotenství.
Pokud máš druhé dítě s větším odstupem času, tak mezitím jsi určitě pracovala v nějakém zaměstnání. No a já jsem zjistila, že speciálně my ženy, protože jsme převážně přijímající, na sebe vážeme spoustu lidí, nevědomě. Tito lidé nás mohou energeticky dotovat a nebo vysávat, podle toho, v jaké jsou momentální kondici. Nicméně to neviditekné energetické spojení existuje, a tak se nevědomě účastníme jejich života, jejich portovních výkonů apodobně. To je pak příčinou některých nevysvětlitelných nemocí a třeba i chronických únav.
Když tu svou životní energii takto rozdáváme, nemáme pak dostatek síly na svou vlastní rodinu, pro děti a potažmo svůj vlastní život.
Sama jsem si tím prošla, a opravdu jsem byla hodně překvapená, co všechno jsem já nevědomě podporovala.
Pamatuji se, že při prvním dítěti jsem ještě byla ve spojení se svou dělohou, a tak jsem dokázala leccos "vyrušit". Ale pak jsem nastoupila do práce a pak otěhotněla. A při druhém porodu jsem již nebyla ve spojení se svou dělohou, a tak jsem dopustila to, že se dcerka narodila předčasně - vyvolaným porodem ( z rozhodnuté lékařů). Starší dcera má více životní síly než ta mladší. A jsou od sebe 2,5 roku.
Někteří lidé z těchto důvodů ani nemůžou počít dítě přirozenou cestou, jen proto, že svou sílu nevědomě rozdávají a pak nemají dostatek energie na to, aby mohl vzniknout život. Pak se uchylují k umělým metodám. Takto zplozeným dětem ale také může chybět ta prvotní síla a láska rodičů, a to po celý jejich život. Ta síla a láska rodičů je totiž jejich pravé dědictví.