9.12.2009 23:59:31 Teraza Horáková
Re: jak to u vás doma vypadá, když se vrátíte z práce ?
Lado, ... no to je změna jako hrom, o tom žádná...
nic ve zlém, holky, ale asi jste něco prošvihly jako pečující mámy na MD - fakt to nemyslím zle, asi jste do toho vrazily dost energie, že je to vaše vizitka.
Proto to asi mám následně jednodušší, protože jsem přestala být doma a začala být v práci brzo - vliv okolností.
není u nás uklizeno, najedeno, vypráno, naleštěno, napečeno, navařeno, vyluxováno.... denodenně. Moje výhoda je o tom, že mně to nestírá a netraumatizuje.
Kdykoliv jsem navštívila kamarádku (co měla manžela, co by uživil i vesnici), jsem uklízela do rána, jak jsem se styděla.... a pak manžel odpadl a kamarádka vaří a peče a nebo nestíhá, protože pracuje... (což jsem dělala já,ale neuklízela)...
Z neuklizeného bytu krom nás ještě nikomu fakt nehráblo.... co vnímám jako důležitý -
na odpadky je koš, na odkládání nádobí je dřez nebo myčka. Jestli si naliješ do skleničky čehokoliv víc než vypiješ - tak jednak mně naštveš, protože plýtváš a nebudu fakt sbírat sklo a vylívat a dávat do dřezu nebo myčky.
Na slipy, kalhotky, ponožky je na chodbě koš - tam patří špinavé prádlo. Ručník se po použití nezchumlá do koule,ale pověsí, totéž, prosím, učiňte s bundama, kabátama, když přijdete z venku - věšák.
dál fakt nevraždím.
Odpovědět