Re: Rozvod v SAE
Ahoj, snad odpovim na vsechny otazky, je jich dost.
V chovani se nezmenil, my jsme spolu pred svatbou nezili, az po svatbe, ale celkove je jeho chovani myslim naprosto v norme (nebije nas, dobre vydelava, s detmi pomuze). Kdyz mi to sdelil, byla jsem samozrejme v soku, ale nebrala jsem to jako tragedii, nas vztah to urcite nepoznamenalo. Vyslo to ven v situaci, kdy jsem se kvuli necemu pohadali (byla to takova "bezna" hadka, nic zasadniho)a ja mu vyhrozovala rozvodem (bude to znit zvlastne, ale mi se rozvodem skadlime kazdou chvili)a on mi na to odpovedel, ze ja se s nim stejne rozvest nemuzu, protoze toto pravo mi pri podepisovani manzelske smlouvy odeprel. V tu chvili mi to neprislo jako ze mne podvedl nebo osidil, ale ze mne natolik miluje, ze nechce byt beze mne...Nevim jak to lepe vyjadrit. Proste mi to v tu chvili pripadalo spise jako dukaz lasky nez zrada.Ted uz o tom vubec nepremyslim, protoze nam to zatim v manzelstvi klape, takze na rozvod to u nas nevypada(ale "Nikdy nerikej nikdy!"), mame 2 male deti.
Manzel je Palestinec, muslim. Seznamil nas nyni jiz manzel me kamaradky. Manzel ma v UAE dobrou praci, ja jsem byla cerstve po skole, takze vybudovat zazemi a najit si dobre placenou praci v CR by bylo tezke, ne-li nemozne.
Jsem tady v UAE spokojena, brzy jsem si nasla kamaradky (jak ceske tak i cizi), zivot v CR uz si vubec nedovedu predstavit.
Odpovědět