Re: pes-TRHAČ,ZABIJÁK
Nimi ted jsito napsala přesně chodím oknem,takže psovi ukazuješ jasně že on vyhrál na celé čáře a příště rafne znovu protože bude dál trestat svou smečku.On si vás neprosil aby šéfoval,on se do toho dostal.On prostě jako štěně zkusil co projde a prošlo všechno tak to zkouší dál.Mám tu 14letou jezevčunku,před příchodem k nám pohryzala koho mohla,tady to zkusila první tři dny,než zjistila,že tohle ji tady procházet nebude.A je klid,nekousla už od té doby nikoho,malé děcko mi ignoruje a já ho držím z jejího dosahu.Jezevčík je palice tvrdá a pamětlivá a blbě se odnaučuje.Ale odnaučí.
Musíte zavíst pravidla abyste ji dostali na nejnižší pozici až pod děcka.Ale chce to domluvu všech,kdo budou schopni se do mluvit.Kontaktujte Eichlera,poradte se sním a musíte to co řekne dodržovat.
U nás to bylo fakt dost brutální po kousnutí jsem ji tvrdě vysvětlovala ,kdo tu šéfuje a že rvačky a kousance tady nebudu tolerovat.Během týdne pochopila co a jak a je svatý klid.Jo občas se obroukne,když ji čistím zuby nebo tak,ale stačí zvýšit hals a je klid.Naučit povel na místo a tam ji odkázat,když jdete z domů a podobně.Je to na dlouhé vysvětlování.
Odpovědět