1.1.2010 9:27:17 zerat
Re: Avent lahve
Avent lahve jsou podle mě nejlepší! Žádná zavírací víčka nejsou potřeba narozdíl od jiných lahví(nakoupila jsem je a nepoužila)! Jen musíš dát pozor při zavírání, abys při nacvaknutí víčka neohla resp. nevyhnula hořejšek savičky - prostě aby ta dírka či dírky byly přicvaknuté na víčku. Je to mnohem hygieničtější, že nemusíš venku špinavýma rukama odmontovávat savičku, vyndavat uzavírací víčko a pak zase namontovávat... (i když chceš-li přisypat UM, tak taky musíš, ale odpadá manipulace toho víčka
). Já jsem u první dcery vyzkoušela jak Bočka, tak Nuk... a u druhé dcery jedu výhradně v Avent lahvích a super! Myju je v myčce vč. saviček od myslím 8. měsíc dcery a dceři jsou za chvíli 2 roky a pořád mám tytéž lahvičky a pořád jsem s nimi spokojená
Jinak jak tu někdo ještě psal, že protékají okolo savičky - tak je potřeba jen dobře nasadit savičku a zpočátku se mi občas stalo, že protékaly lahvičky pak okolo šroubovacího uzávěru a přišla jsem na to, že jen nesmím při zamontovávání na lahvičku příliš utahovat a pak neteče
Odpovědět