| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Nevěra

4.1.2010 9:38:25 muflon

Letitý kamarád - co dělat?

Chtěla bych znát Váš názor.....
Mám kamaráda, kterého znám 15 let.Není snad správný výraz kamarád....chodili sme spolu 2 měsíce, pak sem se vzdala, rozvedla a spali sme spolu přes dva roky.Náš vztah byl milenecký...každý týden sme se viděli, sex, nikam nešli, neměli sme si ani porádně o čem povídat....Pak sem s vdala po druhé. Mám dítě. Dotyčný mě neustále volá, píše, kdy se sejdeme,,,,viděli sme se před třemi lety....tutíž sem po 3 letech svolila a sešla se s ním. Okamžitě mě chytal za ruku apod. Já byla teda naprosto chladná, odešla sem domů ke své rodině....Jenomže kámen úrazu nastal poté. řekla sem mu, že už nechci žádnou sms, žádný telefon nic a začalo mi to hrozně chybět....i sme si to spolu řekli, že když se neslyšíme, tak sme z toho už nesví....
Možná sem se potřebovala jenom vypovídat, nebo spíš vědět zažili sme někdy takový vztah nevztah, který vám prsotě není jedno, jak to dopadlo, i když ste v současném životě ralativně spokojená.....je to dsot zvláštní....pořád mezi námi něco je, není to asi jenom o tom sexu....
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Letitý kamarád - co dělat? muflon 4.1.2010 9:38
*Re: Letitý kamarád - co dělat? Maťa. 4.1.2010 9:55
**Re: Letitý kamarád - co dělat? Maťa. 4.1.2010 9:56
*Re: Letitý kamarád - co dělat? Ráchel, 3 děti 4.1.2010 11:45
*Re: Letitý kamarád - co dělat? Mlanka, NK 09/05, LA 01/10 4.1.2010 11:57
**Re: Letitý kamarád - co dělat? malostranska 4.1.2010 12:37

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.