12.1.2010 13:48:45 Katla
Re: Dotaz - interpretace grafů
aha. předpkládala jsem že minumálned je stovce. Při 15 ti lidech by me nenapadlo, že se dělá dotazník a z nej graf!!!!
Však mě možná znáš, říkám věci na rovinu - je to HOVADINA - dělat grafy z šetření o 15 ti lidech. To chtělo otevřené otázky a kvalitativní analýzu - ale to je rada nad zlato, když už to máš sebraný a oznámkovaný jako ve škloe, co?
Hele, já bych radila alespon dopočítat modus a median - tzn. Například - průměrne se spokojenost zlepšila o X bodu, ale MODUS je 0, to znamená , že většina účastníků uvedla stejnou hodnotu na konci jako na začátku kurzu (třeba 9 lidí), 5 lidí uvedlo výrané zlepšení , zhroba o 5 budů a jeden člověk uvedl zhoršení. Z toho plyne, že pro většinu lidí nášprogram neměl žádoucí přínost a třeba podle odpovědí na další otázky zkusizt zjistit proč - a o jaké lidí se jedná, třeba mají něco společného. Naopka se zdá, že pro 1/3 lidí je náš program mimořádně vyhovující - a opět zjistit, zda nemají jako skupinka něco společného - pokud propstě uděláš průměr a konstatuješ to, tak vlastně nevíte dohromady nic.
Odpovědět