27.1.2010 19:53:29 stella
Re: Opakovaný potrat - hledám spřízněné duše
Ahoj holky,
zaprvé chci odpovědět Demeter o manželovi nebo citlivé kamarádce. Můj chlap je skvělý a mám v něm plnou oporu, nemůžu si v nejmenším stěžovat. Jen do něj nechci a nemůžu hučet tak často, jak to potřebuju ventilovat.A mluvit o tom s někým se stejnou zkušeností mi moc chybělo. Citlivá kamarádka jedna je, vídáme se málo, je hodně zaměstananá(práce, dvě malé děti)S tou jedinou jsme se neodmlčely a ještě s jedním kamarádem ze školy. Ale kamarádek jsem měla o hodně víc a se všemi to šlo kledu.Co se rodiny týče, tak se prostě přetvařuju a kontakty omezuju na minimum. Také jsme s přítelem chtěli ten druhý potrat zatajit, ale když jsem v nemocnici kvůli komplikacím musela zůstat o pár dní víc a máma mi zavolala, tak jsem jí to řekla. Její reakci nikdy nezapomenu a hodně mě to od ní oddálilo. " Ale no taaaak, to snad není možný, už to mohlo bejt." je to v tomto směru kravka, drsný, ale cejtim to tak. Další kamarád se mi ozval po roce přes email: " tak jsem slyšel, že jsi podruhý potratila." Poslala jsem ho do pekel. Nechci bejt za fňuknu, ale dost to bolí a opravdu ŽASNU nad necitlivostí lidí. Demeter, moc ti tvou holčičku přeju, protože podle toho, co a jak píšeš je znát, že jsi dobrý člověk.
Mějte se co nejlépe. já jdu cvičit. ....ještě jednou se zeptám:nemáte nějaké zkušenosti s metodou Mojžíšové? dík
Odpovědět