Re: Kravské mléko je pro krávy - jaký je váš názor?
Ahoj, můj názor na toto je, že kravské mléko je opravdu pro telata, kozí pro kůzlata a td..., ale i jiné zvířecí druhy, než člověk přežije na jiném mléku, než vlastním jeho druhu-určitě-díky člověku. Ale je dobré, sice opravdu zahleňuje, což člověk cítí hlavně, když není fit, nadruhou stranu mi nikdy nepodráždilo žaludek, ale naopak uklidnilo, byla to např. jediná věc, o které jsem věděla, že každopádně nevyzvracím, ač jsem zvracela vše okolo...
Myslím si ovšem, že pro výživu člověka je nepodstatné až zbytečné, protože to prostě není logické, kdyby bylo mléko tak důležité, proč by se nedoporučovalo kojit třeba až do puberty... Myslím si, že není pravda, že děti potřebují kravské mléko, za předpokladu, že byly dostatečně dlouho kojeny, když se odstavily jsou zralé a připravené existovat bez mléka i mléčných výrobků..Prostě osobně laicky, také po přečtení x knih třeba o nebezpečnosti kravského mléka nepovažuju za nutné, nepovažuji ho za léčivé a nenahraditelné, ale prostě za chut´ově dobré, myslím, že může pomoci i naopak a že se nemá nic přehánět, protože jsem jenom lidi a při tom našem všem vědění si myslím, že nevíme vlastně nic, osobně nevěřím, ani těm, co mléko doporučují, ani těm, co ho zavrhují
.
Odpovědět