8.2.2010 16:21:44 Molly.
Re: Kočka do bytu - jak přemluvit partnera?
Nechce se mi číst diskuze, ale moje zkušenost:
Mám moc ráda zvířata a vždycky jsem jich doma chtěla mít co nejvíc, hlavně teda kočku. Manžel byl proti, nad kočkami se rozplýval, ale vlastní doma nechtěl (navíc mohutně podporován rodinou, že je přece alergický a kdesi cosi). Jaké bylo naše překvapení, když jsme od mé svědkyně dostali jako svatební dar kocourka. Je to mourek, nalezeneček a i když se o manžela v první chvíli pokoušely mdloby, ihned si ho zamiloval a už po měsíci nám bylo jasné, že bychom ho nevyměnili za nic na světě. Manžel ho miluje neskutečně, on manžela a spokojeni jsme všichni.
Důležité ale možná bylo i to, že mourek je barevně nejvíc podobný divokým kočkám, nad kterýma manžel slintá pokaždé, když jsme v ZOO. Kocourek je bojácný, na nás si ale hezky zvykl, je fakt velký mazel. Ven nechodí, i když má možnost, jako malinkému kotěti mu asi někdo ublížil, před cizíma prchá, svět sleduje jenom z okna.
Takže - zjisti, jaké kočky se manželovi líbí nejvíc, já jsem třeba na bílé a zrzavé, proto mě mourek nejdřív docela zklamal, já bych ale do kočky určitě šla!
Odpovědět