20.2.2010 9:55:17 Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011
Re: čtyřměsíční a tříletá
Ahoj Danielo, všimla jsem si, žes mi na té diskusi o střídavé péči psala, že Ti mám písnout mail, napíšu, jak bude čas. Stejně se Tě chci na něco zeptat a to bude asi na větší debatu:)
Ještě se Tě chci zeptat na jednu věc ohledně té střídavé péče. Jen tak pro zajímavost, absolutně to neplánuju! Ale nikdy jsem to ani neslyšela a psalas, že to tak Tvoji známí praktikují. Jedná se o ten dům, ve kterém zůstane po rozvodu dítě a rodiče se odstěhují každý jinam a po týdnu se u dítěte střídají. Fakt si to v reálu nedovedu představit. Dovedu si to představit, když pak zůstanou rodiče nadále bez další rodiny. Ale pokud pak mají další manžele a další děti (což ve většině případů nastává), jak to funguje? To se k dítěti na týden nastěhuje celá "nová" rodina, pak jdou zase zpátky atd.? Nebo se stěhuje na týden sám otec, další týden sama matka? Můžeš k tomu něco napsat? Moc díky.
Dani, a Tebe znova prosím, jestli mi můžeš dát nějaké konkrétní tipy na hotel v Řecku...
Jinak doufám, že se všechny máte hezky a užíváte si, u nás zrovna už dva dny prší, tak je to trochu otrava.
Odpovědět