| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Integrace postižených dětí

21.2.2010 21:56:45 Vercza

Re: Psycholog se specializací na postižené děti (DMO) - Brno, Olomouc a okolí

Díky za informace. Asi jsem potřebovala něco podobného slyšet (číst).

Situace se během posledního týdne cca čtyřikrát obrátila tam a zpět. :( Shrnu to letecky...

- dcera byla zaevidována u Dr. Šmardové, přijde nám pozvánka
- ředitelka zmíněné spec. školky, kde jsem měla slíbené přijetí obou dětí, mi přijetí odřekla stylem "udělejte si to jak chcete, ale k nám už nechoďte, nám se to nehodí" ~Rv
- díky stávající ředitelce se rozhodujeme o návštěvě a osobním seznámení v dalších dvou školkách (ale už předem jasné, že to nebude úplně to pravé)
- díky osobní intervenci referentky pro MŠ z místního MěÚ doporučena návštěva a osobní seznámení v jiné školce (vícero "pro" argumentů, ale jisté to není, od pátku mám tel. číslo, uvidíme, snad...)
- dotaz v místní PPP na možnost vyšetření (netušila jsem, že mohou vyšetřit školní zralost) = ujasněna další fakta, mimojiné vhodnost jediného vyšetření, a dále zjištění, že ze zákona neexistuje termín pro odevzdání žádosti o odklad v ZŠ)
- vzhledem k neodůvodněnému termínu rozhodnutí se pro nebo proti odkladu do května, možnosti pouze jednoho vyšetření a vyloučení situace, kdy dceru bude vyšetřovat někdo nový v novém prostředí (ač nejspíše skvělý) se raději rozhoduju pro objednání se v stávajícím SPC (nakonec nám stejně dali termín koncem dubna (totiž na dotaz, jestli budeme chtít odklad nebo ne, jsem řekla, že od toho jsou snad tady oni, abych se na základě jejich vyšetření mohla rozhodnout, tudíž na to přece nemůžu odpovědět, jelikož vyšetření by pak nemělo smysl ~a~)
- i díky Tvým příspěvkům jsem rozhodnuta pro odklad, přesto budu ráda (spíš sama pro sebe), když budu to posouzení dceřina stavu mít co nejdřív
- náš požadavek o vyšetření u dr. Šmardové odvolám

Možná jsem na něco zapomněla, je toho najednou jaksi moc. ~;)

Díky za pomoc. ~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Psycholog se specializací na postižené d... Vercza 14.2.2010 19:38
*Re: Psycholog se specializací na posti... ...neviditelná... 14.2.2010 19:51
*Re: Psycholog se specializací na posti... jája 14.2.2010 20:10
**Re: Psycholog se specializací na pos... Vercza 14.2.2010 21:22
*Re: Psycholog se specializací na posti... Sýkorka 47 14.2.2010 21:35
**Re: Psycholog se specializací na pos... Troya 14.2.2010 22:37
***Re: Psycholog se specializací na p... Vercza 15.2.2010 8:45
****Re: Psycholog se specializací na... Troya 15.2.2010 9:48
*****Re: Psycholog se specializací ... Vercza 21.2.2010 21:56
******Re: Psycholog se specializac... Vercza 21.2.2010 21:58
****Re: Psycholog se specializací na... Troya 15.2.2010 9:50
*Re: Psycholog se specializací na posti... Králíček4 14.2.2010 22:45
*Re: Psycholog se specializací na posti... Wiking 15.2.2010 10:29

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.