25.2.2010 18:25:54 zerat
Re: Jak jste poznaly mimoděložní těhotenství?
Nebylo mi vůbec nic nestandartního. Normálně //, MS se nedostavila a jelikož jsme měli jet do Chorvatska, tak jsem si šla pro požehnání k dr. Ten mi řekl, že nejspíš nic ještě nevidí. Na UTZ viděl zvětšenou dělohu s vysokou stélkou, takže potvrdil těhotenství a prý klidně mám jet. A já už se oblékala a jen tak jsem prohodila něco ve smyslu, že děkuju a omlouvám se za plašení, ale že maminka měla mimoděložní a málem na něj zemřela... Nenechal mě domluvit a prý znovu se mám svléknout. No a na UTZ ho samozřejmě našel - pravý vejcovod u pravého vaječníku
Pustil mě domů pro věci a předat mladší dcerku manželovi, počkat na něj a pak hned do nemocnice. Tam mě hlídali a vyčkávali, co bude, protože jsem měla příliš vysoké HCG... a báli se, že bude jedno miminko mimo a druhé v děloze... Za pár dní (myslím cca za týden) za mnou přišli, že HCG začalo klesat a já si už stěžovala na píchání na pravé straně, a tak je jasné, že těhotenství končí. Poslali mě na operaci - já byla zoufalá, že mě otevřou v jizve po císaři, ale dr. byl skvělý a zvládl to jen laparoskopicky s tím, že jsme se dohodli, že když tam nic nenajde, tak pak příp. mě otevřou úplně. Šlo to laparoskopicky a byla to dvojčátka...
Odpovědět