Sarah myslím, že jsi se zachovala dobře, popravdě, on má každý nějaký názor a nic univerzálního neexistuje. Já mám doma kluka podobného ražení, teď slavil 4 roky. A velmi dobře vím, jaké to je. Už jsem si taky vyslechla, že to dělám blbě, že mu na hřišti před dětma nestáhnu kalhoty a nedám mu na holou. Že to že odejdeme z hřiště není trest. Pro něj je a ten největší!! Stažený kalhoty jsou mu šumák! Taky jsme plácali (a někdy až hodně, až mi z toho bylo zle...) ale časem jsem přišla na to, že to nemá efekt. Takže důrazné vytknutí toho, co udělal špatně, případně varování, že jestli to udělá ještě jednou, bude následovat trest (odchod z hřiště, odebrání hračky...).
Ovšem občas mám pocit, že nejsem úplně důsledná.
Jen chci říct, že tě chápu a vím jak se cítíš. Drž se!!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.