Já jsem pokušení do PPP odolala a ted už to snad ani nenípotřeba ...syn byl opravdu náročné dítě, pořád svým způsobem je...ale byly doby, kdy jsem byla zoufalá ....asi je to spíš náhoda, ale v chvíli, kdy jsem se definitivně rozhodla, že ho prostě nepředělám a že ho holt musím brát takového, jaký je, a ze dne na den to nejak ustát, tak se začal markantně zlepšovat ...možná to bylo změnou mého postoje, ale daleko pravděpodobnější je, že po pátém roce začal rychleji vyzrávat ...prostě ted je to sice pořád komplikovaný člověk, ale dá se s ním DOMLUVIT!!!! FAKT!!! Ba dokonce poslední dobou jde sám od sebe do sebe a připustí, že se nechoval správně. ČUMÍM.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.