10.3.2010 8:54:03 Agaaata
Jak být znovu v manželství spokojená?
Vím, že tu teď takových témat bylo mraky, ale nutně se potřebuju vykecat a poradit co dál.
Dnes ráno jsem se konečně rozhodla a ukončila vztah s "milencem". Ty úvozovky proto, že jsme spolu nikdy nespali, i když to není moje zásluha, spíš jeho. Já se zamilovala v létě, že je to oboustranné vím zhruba od vánoc. K nějakým fyzickým kontaktům došlo, ale hlavně je to na rovině citové, o to je to horší.
Jsem samozřejmě vdaná a není jediná věc, kterou bych mohla říct proti manželovi. Nijak si to nezasloužil, naopak, je asi prototypem vzorného manžela a prince z pohádky. Nechápu proč se to stalo. Jenže já teď potřebuju vědět, jak to vrátit zpátky, abych zase byla v manželství spokojená. Můj muž je velmi empatický a moc dobře vidí, cítí, že se se mnou něco děje. Já si stokrát můžu opakovat jeho klady a vzpomínat na to, jak byl náš vztah dřív skvělej, ale tu lásku se mi prostě nedaří vykřesat. Jak to mám udělat?
Ještě ke všemu se s m nemůžu přestat vídat, minimálně jednou týdně se potkáme, máme spoustu společných známých, takže nám nezbývá, než zůstat kamarádi.
Odpovědět