Re: Re: Je pravda, že dítě, které má dvojí občanství, si musí v 18ti letech vybrat jen jedno?
Gabulinko=to jsem nevedela?To je dobre vedet.My jsme mimo republiku vic jak 9mesicu a muj starsi kluk nelita do cech vubec a ja platim za popelnici za 4lidi.Tedy,jestli se to podle poctu pocita. Jinak teda muj kluk ma taky vyrizene cr obcanstvi asi od 1roku a asi se opravdu pocita,ze je obcanem od narozeni,protoze mi byla 2roky zpetne vyplacena materska a dokonce i porodne.Taky jsem cekala asi 10mesicu na to obcanstvi,jak tady nektera z Vas psala. Xeni-dekuji,ze ses snazila mi pomoct poradit.Maleho uz zub neboli,cely den je bez Motrinu a dokonce i bez toho Orajelu-gelu,ale pusinka je nadale opuchla,coz me teda nedela moc klidnou. Ale kdyz doktor rekl,ze tam zanet neni,tak mu budu verit a v nedeli letim na FL a uz jsem objednala maleho na pondeli k jeho zubarce,ktera ma jeho zuby pod kontrolou,tak uvidime,co nam sdeli.Doufam jen,ze nebude pozde. My totiz volali i zubari tady a ten rekl:ledovat.Parada,malej ma lico jak Marfuska,jak ho to studi. Preji vsem prijemny vecer.Papa
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.