Ahoj, musím se s váma podělit o můj včerejší zážitek, možná se někdo poučí a nebude naivní jako já, ušetří 400Kč a hodinu času.
Asi týden jsem přemýšlela, že si necháme testovat vodu z kouhoutku (Želivka), abych nemusela neustále kupovat kojeneckou vodu. Ve schránce jsem zrovna našla inzerát firmy, která vodu testuje, takže jsem jim zavolala a domluvila se s pánem na termínu (včera večer). Pán přišel a okamžitě začala masáž - co pijete? (vodu z kouhoutku) - Želivka je nejhorší voda v ČR, co dáváte malýmu? (Tomu, vyšla nejlíp v dtestech) - to jsou podvodníci, tomu nevěřte atd... zeptala jsem se, co máme teda pít, na to mi odpověděl, že čistou vodu
, takže mi to bylo jasný a zeptala jsem se ho, co ten přístroj na čistou vodu stojí
. Nechtěl říct, to měl v plánu vybalit až na konci své přednášky - 21 tisíc
. Masáž pokračovala kecama o tom, jak se vodní kámen z nečisté vody usazuje v cévách a způsobuje vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, artrozu a rakovinu
Že všechny ty nemoce jsou jen z vody, ne z výživy, ze špatného vzduchu atd (mimochodem měl žlutý prsty a smrděl cigárama na dva metry
) To už jsem se bavila
, pána to naštvalo a přitvrdil, po větě ať se dojdu podívat na onkologii a že ty maličké děti mají rakovinu pouze z té vody jsem ho vypakovala
Teď jsem na sebe naštvaná, že jsem ho měla vyrazit hned na začátku, ale byla jsem zvědavá, co z něj vyleze za moudra