Re: Kočka vykonává potřebu do květináče
To je zajímavé,jak jsou ty fikusy oblíbené
Oba naši kocouři to párkrát vyzkoušeli,dala jsem na květináč igelitovou zábranu a přestal je to bavit.Zato fikusu to nějak pomohlo.Byl to takový chcípák a po kočičí moči(a jednom hovínku) pěkně ožil.
My máme domek a kocour chodí na záchod ven,doma má sice záchůdek,ale jen kdyby náhodou.
V noci bývá venku,ráno dojde,nažere se,celý den pospává v křesle,občas si řekne,že chce ven a zase se vrátí a nakonec večer vypadne žít do tmy.Myslím si,že má rajský život.
Párkrát se mu stala taky nehoda,při průjmu to pustil,kam neměl.To je nutno místo důkladně vyčistit a přerazit osobitou vůni Savem,jinak to láká ke znovupoužití.Rozházela jsem i pomerančovou kůru,zatím dobrý.
I to nejhodnější zvíře může doma provést nějakou čuňačinku.Náš předchozí kocour Ginger jako výrostek dostal střevní virozů a strašlivě pozvracel a pos..dětský pokoj,včetně jedné z postelí našich kluků.Kluci to přežili,kocour taky,jenom v tom pokoji pořád něco smrdělo,i když jsem vytřela kde co.Asi až za půl dne jsem objevila poslední smrdutou loužičku v nejzazším zkoseném rohu za počítačem.Naštěstí se to neopakovalo.
Odpovědět