28.3.2010 19:49:58 sun 15
Uspávání miminka
Tato debata tady už byla několikrát, ale jelikož se mě nikdy netýkala , tak jsem názory nečetla. Prosím o nějaké rady. Můj 7 měsíční chlapeček vždy usínal naprosto bez problému, po kojení jsem ho dala do postýlky zabroukal si a do 10 minut spal. Nyní asi 14 dní je večerní usínaní horor. Nakojím ho dám do postýlky a řev jak tur, vyndám ho a směje se, položím ho řve , vyndám a je v pohodě. Podle chytré knížky O matce a dítěti ho nevyndavám a každých pět minut tam zajdu pohladím , zazpívám a odejdu, když tam jsem tak se směje jakmile odcházím spustí znovu řev jako tur , ložnici máme krásnou světlou má nad postýlkou obrázky,takže bát by se určitě neměl, postýlku má taky pořád stejnou . Dnes řval hodinu a půl před usnutím . Přitom ho dávám spát unaveného , najeděného , zpívám mu před usnutím, nechápu to. Já vím, že se děti mění , ale poslouchat každý večer hodinový ,, hysterický brekot,, je pro mě hrozně psychicky náročné. První dceru jsem uspávala po těchto extempórech na ruce a třeba hodinu, ráda bych se tomu podruhé vyhnula, ale zase strašně trpím jak pláče, nevím jak to mám dělat . Nechat bulet a třeba za měsíc pochopí , že pláče k ničemu???? V knížkách to radí, ale už nepíšou jak dlouho tohle může trvat .
Odpovědět